Onze puppy's

Elk jaar mogen wij genieten van 2 of 3 nestjes. 

In de afgelopen 6 jaar hebben wij 9 prachtige nestjes gekregen. 

De puppy’s worden geboren in huis en groeien op in de woonkamer, ze zijn een onderdeel van het gezin. 

Socialiseren nemen wij erg serieus, wij geven de puppy’s de beste start voor de rest van hun leven. 

Bij werkwijze beschrijven wij hoe het traject van dracht tot worp gaat en hoe je in aanmerking kan komen voor een puppy. 

Volg onze roedel op Instagram. Zodra er een nestje op de planning staat openen wij de wachtlijst. 

 

Bij de zoektocht en aanschaf van een puppy komt veel op je af. 

Welke fokker is een geschikte fokker en waar moet je precies op letten? 

Er zijn een aantal punten erg belangrijk in deze zoektocht, want bij de broodfok wil je om verschillende redenen zo ver mogelijk vandaan blijven.

 

Hier een paar tips: 

  • Doe veel onderzoek:  Verdiep je in het ras, de fokker en de gezondheid van de Beagle. Ga na of een Beagle het ras is wat bij jullie gezinssituatie past, of jullie de tijd hebben om een Beagle op te voeden en de rest van zijn leven te kunnen blijven begeleiden.
  • Heb geduld: Een goed gefokte stamboom Beagle van een betrouwbare fokker ligt niet voor het oprapen. Het is een heel proces. Het welzijn van onze Beagles staat voorop, wij fokken kleinschalig en daarom kan het zijn dat je soms langer moet wachten tot er een pup beschikbaar is. 
  • Stel vragen:  Domme vragen bestaan niet zeggen ze wel eens. Het is belangrijk dat al je vragen beantwoord worden, stel daarom gerust gerichte vragen over gezondheid karakter, socialisatie en de Beagle in het algemeen. Ik wil het beste huis voor mijn puppy’s en ik wil dat dit het eeuwige huis is. Hoe meer ik van jullie te weten kom, hoe beter wij de pups bij hun toekomstige eigenaren kunnen plaatsen. 
Kijk bij FAQ voor onze meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen stuur ons dan een email.